Economii de 20-30% din energia termica cu robinetii cu cap termostatic programabil
Clasicii robineti cu cap termostatic au beneficat de tehnologiile noi si au cunoscut un proces de transformare radical, care le-a imbunatatit semnificativ performantele. Pentru perioada sezonului rece, FMS a configurat si implementat cu succes solutii de gestionare inteligenta a incalzirii, capabile chiar sa comunice individual si sa se adapteze la nevoile de incalzire, reducand in acelasi timp consumul de energie termica.

 

robinetiicaptermostaticCel  mai frecvent folositi la spatiile incalzite cu radiatoare, atat pentru cladiri rezidentiale cu incalzire individuala sau centralizata cat si pentru birouri sau clinici medicale, robinetii cu cap termostatatic programabil sunt solutia moderna, recomandata de FMS, pentru controlul temperaturii in spatiile de incalzit.

Prin capacitatea de programare la nivel de ora si zi a saptamanii, functiile autoadaptive, sesizarea deschiderii ferestrei si protectia impotriva inghetului, se obtine un management inteligent al incalzirii care nu doar garanteaza un confort sporit, dar permite obtinerea de economii importante cu energia termica, prin evitarea producerii unui exces de caldura.

 

 

Pentru un singur grad Celsius in plus in spatiul incalzit, se consuma cu 6% mai multa energie termica. Astfel se obtin economii importante prin mentinerea unei temperaturi mai mici in timpul noptii, in zilele libere sau cand spatiul incalzit nu este utilizat.

In plus, pe langa economie si confort nu trebuie uitat aspectul acestor robineti, care beneficiaza de un design modern si de un afisaj iluminat, usor de citit.